Home

Omdat IT in onze genen zit! 

In de dynamische arena van de IT wereld van vandaag, hebben bedrijven professionals nodig die diepgaande kennis hebben van de meest essentiële telecom, netwerk en internet technologieën. 
 
Netwerk Center heeft de beschikking over officiële, gecertificeerde mensen voor onder meer: Apple, Cisco, Microsoft, Novell, HP, Oracle, VMWare, IBM, Linux, Astaro en Sophos. 
 
Netwerk Center verzorgt voor meerdere bedrijven, in diverse branches in het midden- en kleinbedrijf, het dagelijks beheer van computers, software en IT infrastructuur, op lokatie en remote.

Onze dienstverlening is flexibel, betaalbaar en wordt volledig afgestemd op de wensen van uw bedrijf. Wij zijn inzetbaar per uur, per project of op regelmatige basis. Gemiddeld genomen hebben wij uw IT uitdagingen al eens eerder bij andere bedrijven mogen oplossen. U profiteert van deze kennis, routine en ervaring, en betaalt dus alleen voor effectieve uren.

 

Wij nodigen u uit, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons op te nemen. Om te ontdekken wat onze dienstverlening voor uw bedrijf kan betekenen.

Tot Ziens!

 
Home
Contactgegevens
Vacatures